• تاریخ انتشار : 1403/05/08 - 08:01

جلسه کمسیون مناقصه و مزایده -1403/04/18

جلسه کمیسیون مناقصات و مزایده های دانشگاه با حضور آقایان دکتر محمد حیدریان مقدم نماینده ریاست دانشگاه ، دکتر سعید غلامزاده نماینده معاونت  توسعه مدیریت و منابع دانشگاه ، مرتضی اسماعیلی نماینده مدیر امور مالی ،آقای سید جعفر طباطبائی نماینده بازرسی ، عباس محرابی نماینده مدیریت حراست ، محمد هادی پیش یار اخوان دبیر کمیسیون مناقصات و کارشناسان دبیرخانه مناقصات در تاریخ 1403/04/18 ساعت 11:00 در دفتر مدیریت امور پشتیبانی با موضوعات ذیل برگزار گردید.

1- مناقصه عمومی امور ایاب و ذهاب کارکنان مرکز پزشکی، آموزشی و درمانی مهدیه

2 – تجدید مناقصه عمومی واگذاری  امور خدماتی ،نظافت و ... در قالب حجم کار اورژانس  بیمارستان شهید مفتح ورامین

3- مناقصه عمومی دو مرحله ای ﺗﻬﯿﻪ، ﻃﺒﺦ ﻭ ﺗﻮﺯﯾﻊ ﻏﺬﺍﯼ ﺑﯿﻤﺎﺭﺍﻥ ،ﻫﻤﺮﺍﻫﺎﻥ ﻭ ﮐﺎﺭﮐﻨﺎﻥ ﻣﺮﮐﺰ ﭘﺰﺷﮑﯽ،ﺁﻣﻮﺯﺷﯽ ﻭ ﺩﺭﻣﺎﻧﯽ ﭘﺎﻧﺰﺩﻩ خرداد

4- مناقصه عمومی دو مرحله ای تهیه، طبخ و توزیع غذای بیماران و کارکنان شهید مدرس