• تاریخ انتشار : 1401/12/28 - 09:11

سیزدهمین جلسه الکترونیکی مناقصات و مزایده های دانشگاه برگزار شد

سیزدهمین جلسه الکترونیکی مناقصات و مزایده های دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با حضور اعضای کمیسیون،نماینده حراست و بازرسی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی مدیریت امور پشتیبانی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی؛ جلسه مناقصات عمومی یک مرحله ای با حضور هادی پیش یاراخوان دبیر کمیسیون مناقصات، دکتر توحیدلو نماینده رئیس دانشگاه، دکترغلامزاده نماینده معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه، مرتضی اسماعیلی نماینده مدیریت امور مالی دانشگاه، ایمان وکیل زاده مدیر برنامه ریزی،بودجه و پایش عملکرد، اکبر پیروزمنش نماینده مدیریت بازرسی، ارزیابی عملکرد و پاسخگویی به شکایات، عباس محرابی نماینده مدیریت حراست و نماینده مدیریت توسعه منابع فیزیکی و امور عمرانی و با حضور کارشناسان واحد مناقصات در روز یکشنبه  20 آذرماه ساعت 14 الی 17 با موضوع احداث مرکز خدمات جامع سلامت روستایی و محل زیست پزشک و ... شهرستان ورامین و همچنین احداث خانه بهداشت ساران شهرستان دماوند و پایگاههای سلامت ... شهرستان فیروزکوه در دفتر مدیریت امور پشتیبانی دانشگاه برگزار شد و نتیجه به واحد مربوطه اعلام گردید.

• گروه خبری : گروه های مطالب,خدمات پشتیبانی,Archive,یاهویی

0 تعداد نظرات