• تاریخ انتشار : 1401/09/22 - 13:37

معاون مدیریت امور پشتیبانی دانشگاه منصوب شد

مدیر امور پشتیبانی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی طی حکمی فهیمه فاتحی را به عنوان معاون مدیریت امور پشتیبانی دانشگاه منصوب کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، متن حکم انتصاب دکتر محمد هادی پیش یار مدیر امور پشتیبانی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی به شرح زیر است:

سرکار خانم فهیمه فاتحی

سلام علیکم

احتراما با عنایت به تعهد،تجارب و سوابق ارزشمند سرکار به موجب این ابلاغ و با حفظ سمت به عنوان "معاون مدیریت امور پشتیبانی دانشگاه" منصوب می گردید تا با بهره گیری از همه توان و تجربه نسبت به انجام وظایف محوله با اولویت اقدامات زیر اهتمام ورزید:

1. نظارت بر انجام فرایندهای جاری واحدهای مدیریت امور پشتیبانی و اصلاح و ارتقا آنها در صورت لزوم
  2. ارزیابی و نظارت بر عملکرد واحدهای مدیریت امور پشتیبانی و ارائه گزارش های لازم
  3. برنامه ریزی در جهت ارتقا روزافزونکیفیت خدمات ارائه شده در حوزه مدیریت امور پشتیبانی
  4. نظارت بر عملکرد پیمانکاران طرف قرارداد و امور واگذار شده به بخش غیردولتی
  5. نظارت بر انجام امور تشریفات و مراسم ها
  6. انجام سایر امور محوله در راستای اهداف مدیریت حسب دستور

امید است با استعانت از درگاه خداوند متعال در جهت تحقق اهداف این مدیریت موفق و موید باشید.

محمد هادی پیش یار اخوان

مدیر امور پشتیبانی دانشگاه

گفتنی است، ایشان در حال حاضر ریاست امور اداری مدیریت امور پشتیبانی دانشگاه را نیز بر عهده دارد.

• گروه خبری : خدمات پشتیبانی,Archive,یاهویی