• تاریخ انتشار : 1401/09/02 - 11:43

برگزاری مراسم تجلیل از همکاران بازنشسته

مراسم تقدیر و تجلیل از خدمات چندین ساله همكاران بازنشسته مديريت امور پشتيباني با حضور پيش يار اخوان مدیر امور پشتيباني و روساي واحدها برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی مديريت امور پشتيباني، در این مراسم مدیر امور پشتيباني ضمن تشکر از زحمات و تلاش خستگی‌ناپذیر و تقدیر از حسن سابقه و اخلاق نیکوی این همکاران كه به ترتيب آقای رضا استاد محمدکارشناس اداره حسابداري و آقاي داوود آقایی خدمات بانک رفاه کارگران شعبه دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی افزود ؛ حفظ حرمت و کرامت عزیزان بازنشسته که بهترین سال های عمرشان را در راه خدمت به جامعه صرف کرده اند وظیفه همه ماست و باید از تجربه ارزشمند این عزیزان بهره گرفته شود.

مدیریت امور پشتیبانی دانشگاه گفت: دوران بازنشستگی زندگی جدیدی است که افراد بدون دغدغه های رسمی و اداری آن را تجربه می کنند و به عبارتی دوران فرهیختگی و انتقال تجربه به دیگران است..

در پایان این مراسم  پيش يار اخوان مدیر امور پشتيباني حکم بازنشستگی را به همراه هدایائی به این همکاران گرامي اهدا نمود.

• گروه خبری : خدمات پشتیبانی,Archive,یاهویی